Auton määräaikaishuolto

Kaikille automerkeille, valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti – takuuta menettämättä.

Määräaikaishuollossa vaihdetaan yleensä vähintään moottoriöljy ja öljynsuodatin sekä tarkistetaan auton kuluvat osat kuten jarrujen toimivuus, jarrulevyjen ja palojen kunto, valot ja suodattimet. Näin ennakoimme ja pyrimme välttämään hintavia korjauksia, jotka voivat seurata huolto-ohjelman laiminlyönnistä. Säännöllisesti huollettu auto säilyttää myös jälleenmyyntiarvonsa paremmin.

BG Service Center

Olemme BG Service Center jonka pääpaino on tehdä ennakoivaa huoltoa autoihin jotta ne kestävät pidempään kuin normaalisti

Esimerkiksi BG Perfomance huolto:

Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla bensiinimoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

Nykyaikainen bensiinimoottoreiden GDI moottoritekniikka tuottaa korkeammat palamislämpötilat, korkeammat sylinteripaineet, alhaisemman männänrenkaiden jännityksen ja tiukemmat toleranssit kuin koskaan ennen. Nämä olosuhteet yhdistettynä pitkiin öljynvaihtoväleihin edistävät öljyn heikentymistä ja likakarstakerrostumien muodostumista. BG Performance huolto on korkealuokkaisin moottorihuoltomme, kolmiosainen moottorin tärkeiden komponenttien syväpuhdistus. Se liuottaa karstakerrostumia, estää öljylietteen syntymistä, laskee ja kontrolloi päästöjä, sekä palauttaa polttoainetaloudellisuuden.

Bensiini suorasuihkutusmoottorit ovat erityisen alttiita varhaiselle karstan muodostumiselle männän laelle, ilmakanaviin, polttoaine suuttimien kärkiin ja imuventtiileille. Autoteollisuuden mukaan, jo noin 15 000 km:n ajon jälkeen GDI-moottoreissa oleva hiilikarsta alkaa aiheuttaa dramaattista tehonmenetystä ja sytytyskatkoksia.

Pohjolan erityisolosuhteet, kuten matalat talviset lämpötilat ja lämpötilavaihteluista johtuva kondensaatio edesauttavat moottoriöljyn voitelun heikentymistä. Pidennetyt öljynvaihtovälit ja nämä GDI moottorit tarjoavat pitkän itämisajan hiilikarstan kertymiselle. Jopa korkealaatuisimmat tyypilliset synteettiset moottoriöljyt heikentyvät liiaksi ja eivät kykene suojaamaan moottoria halutulla tavalla.

Mm. seuraavien merkkien huolto-ohjelmat ovat meille tuttuja: Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo.